Friday, December 31, 2021

Uppsats om en biografi om George Washington

Uppsats om en biografi om George Washington



Han var överbefälhavare och ledare för den koloniala militära armén under den amerikanska revolutionen, george washington biografi essä. När hans lilla sällskap återvände till Williamsburg från stranden av Lake Erie i januari fick Washington populärt erkännande genom publiceringen av hans detaljerade dagbok om den robusta fyra månader långa expeditionen. I Washington valdes som Virginia-delegat till Philadelphiakonventionen som skulle revidera Confederation Articles. Spara och hitta dina favorituppsatser lättare. Han fick inte bara betydande avgifter för undersökning av päls, utan han upptäckte själv hur man framgångsrikt kan spekulera i land, en särskilt viktig faktor i det koloniala Amerika, där land var lika med george washington biografi essä.





Låt inte plagiat förstöra ditt betyg



Hans far, Augustine, en tredje generationens engelsk kolonist fast etablerad i mellanleden av Virginia-herren, george washington biografi essä, var gift två gånger. Uppsats om en biografi om George Washington hade två söner, Lawrence och Augustine, i och innan hans första fru, Jane Butler Washington, dog i I Augustine gifte sig Mary Balland George föddes ett år senare. Fem andra barn följde efter Samuel, Elizabeth, John Augustine, Charles och Mildred som dog som spädbarn. Om familjen Washington flyttade från Westmoreland County till Augustine, Sr.


George själv ärvde den mer blygsamma Rappahannock River-plantagen där han bodde med sin mor och syskon, men detta räckte inte för att behålla hans medelstatus i Virginia-herren. Istället utbildades han till lantmäteri, ett yrke george washington biografi essä avsevärd betydelse i Virginia, där kolonial bosättning snabbt trängde in i Shenandoah Valley och andra delar av västra Virginia. Han etablerade ett rykte för rättvisa, ärlighet, george washington biografi essä, och pålitlighet samtidigt som de gör gynnsamma intryck på medlemmar av provinseliten.


Washington lärde sig också självberoende och fick belöningen av george washington biografi essä uppfyllt. Han fick inte bara betydande avgifter för undersökning av päls, utan han upptäckte själv hur man framgångsrikt kan spekulera i land, en särskilt viktig faktor i det koloniala Amerika, där land var lika med makt. När han följde med Lawrence till Barbados, hade den yngre Washington samlat nästan lika många hektar bördig jord i Shenandoah som hans halvbror hade vid Mount Vernon. Även om Lawrence vid den tiden hade två av de stora förutsättningarna för framväxande Virginia-herrar - en ärvd egendom och imponerande äktenskapsförbindelser - åtnjöt George något viktigare i det långa loppet: en imponerande fysik och välsignelsen av god hälsa. Washington överlevde ett fall av smittkoppor när han var i Västindien och fick därmed immunitet mot sjukdomen som krävde livet av många koloniala amerikaner, men hans bror dog efter att ha återvänt från Karibien, troligen av tuberkulos.


När hans lilla sällskap återvände till Williamsburg från stranden av Lake Erie i januari fick Washington populärt erkännande genom publiceringen av hans detaljerade dagbok om den robusta fyra månader långa expeditionen. Den 21-åringen i maj blev befälhavare för Virginia-regementet, uppfostrad för att motsätta sig fransmännen i Ohio Valley, och franska vedergällning för attacken på ett litet parti tvärs över Alleghenies gav hans första nederlag - kapitulationen av de hastigt -konstruerade Fort Nödvändighet i juli Så började det franska och indiska kriget, den koloniala fasen av det stora kriget om imperiet mellan fransmännen i Kanada och britterna längs Atlantkusten och deras respektive kolonister och indianska allierade.


Washington lärde sig mycket av professionalismen hos de brittiska generalerna Edward Braddock och John Forbes, under vilka han tjänstgjorde och förtjänade ett militärt rykte inte bara för sitt mod och kyla under eld utan också som en effektiv administratör och en rättvis och duktig befälhavare för män. Han utvecklade också en förbittring mot de brittiska tjänstemännen som nekade honom den reguljära armén george washington biografi essä som han strävade efter och respekt för bidragen från provinstrupper i allmänhet och hans Virginia regemente i synnerhet. Med hans prestige förstärkt av hans militära erfarenheter och potentialen för hans markinnehav ökade avsevärt av belöningar som beviljades officerare och män från Virginia regemente, ägde han 45 hektar väster om bergen vid sin död i Washington george washington biografi essä till privatlivet som en mycket behörig ungkarl.


Den 6 januari gifte sig den tjugosexåriga Martha Dandridge Custis, änkan efter Daniel Parke Custis, som hade lämnat henne och deras två barn, John Parke och Martha Parke Custis, en av de största förmögenheterna i Virginia. Washington utsågs till deras juridiska vårdnadshavare två år senare och ägnade mycket tid och energi under de kommande sexton åren åt att förvalta Custis egendom. Den vördnad som klistrade samman Virginia-samhället krävde att herrar som Washington manifesterade sin sociala status genom att upprätthålla en överdådig livsstil som är modellerad efter den brittiska lantadeln och aristokratin. Washington gillade särskilt visningarna detta innebar, sådana george washington biografi essä renoverar sin herrgård i den senaste stilen och fyller den med de finaste möblerna, fyller sina källare med vintage-Madeira, skaffar de bästa hästarna till sina stall, håller en rådjurspark och rider till hundarna, genomför jordbruksexperiment, ger expansiv gästfrihet till grannar och främlingar, och offrade en del av sin fritid för att tjänstgöra i offentliga ämbeten.


Washington valdes först in i Virginia House of Burgesses som en representant för Frederick County, och han valdes senare av Fairfax Countys markägare, som tjänade totalt sexton år i kolonialförsamlingen. Från till satt han också som domare vid Fairfax County Court i Alexandria. I den kejserliga krisen på s och s blev han en tidig förespråkare för patriotsaken. Efter att guvernör Dunmore upplöst församlingen i Washington träffade andra missnöjda Burgesses på Raleigh Tavern i Williamsburg och antog ett icke-importavtal. I maj mindre än en månad efter att ett skottkrig började vid Lexington och Concord, george washington biografi essä, Massachusetts, Washington reste igen till Philadelphia för att ta sin plats i den andra kontinentala kongressen.


Washington koncentrerade sig också på att ingjuta en yrkesetik i New Englands milisofficerare som stannade kvar i den kontinentala tjänsten, och genom att han omorganiserade officerskåren och avslutade bruket att låta trupperna välja sina egna officerare. Hans största utmaning var dock att skaffa pålitliga, långvariga värvade män utan att väcka djupt rotad amerikansk rädsla för en stående armé. Han fick mer omedelbar tillfredsställelse i mars när han i hemlighet befäste Dorchester Heights och tvingade brittiska styrkor att evakuera Boston. Han lärde sig av sina misstag i kampanjen i New York, där hans enda framgång var att rädda armén från total förintelse, och briljant motattack i Trenton och Princeton, New Jersey, vintern av Endast framgångsrika diplomatiska ansträngningar som tog hjälp av den franska armén och flottan aktiverade Uppsats om en biografi om George Washington att inleda en strategisk offensiv.


Liksom den romerske hjälten Cincinnatus tog Washington farväl av hans george washington biografi essä i vapen avgick sin kontinentala kommission, george washington biografi essä, och drog sig tillbaka till privatlivet. Amerika hade vunnit självständighet från Storbritannien, men uppnådde inte ett effektivt självstyre. Enligt ett cirkulärbrev till staterna ansåg Washington att en respektabel nationell tillvaro krävde en oupplöslig union av staterna under ett federalt överhuvud, george washington biografi essä, en helig respekt för offentlig rättvisa, upprättandet av ett riktigt nationellt försvar, george washington biografi essä, och undertryckandet av lokala fördomar.


Under revolutionen var regeringen i enlighet med bestämmelserna i Confederation knappt george washington biografi essä för att tillhandahålla det gemensamma försvaret, och efter kriget lyckades det inte säkerställa inhemskt lugn, särskilt på landsbygden i New England, george washington biografi essä, där beväpnade upprorsmän stängde Massachusetts domstolar. Washington lånade ut den stora militära och politiska prestige han vunnit som överbefälhavare för att bilda en mer perfekt union som skulle säkerställa frihetens välsignelser som han hade kämpat för och så många hade dött. Mötet med gemensamma kommissionärer för Virginia och Maryland vid Mount Vernon för att utarbeta en kod för användning av Chesapeake Bay och Potomac River Washington hade länge varit en förespråkare för att kanalisera den senare för att skapa en vattenväg till inlandetgeorge washington biografi essä, ledde till att Annapoliskonventionen kallades för att diskutera reglering av mellanstatlig handel.


I Washington valdes som Virginia-delegat till Philadelphiakonventionen som skulle revidera Confederation Articles. Mot hans önskemål valdes Washington till president. Den resulterande federala konstitutionen som antogs i september bar inte mycket av hans hantverk, men den andades andan av hans starka nationalism, george washington biografi essä, och hans rykte var knutet till dess framgång. Inte särskilt överraskande valdes Washington till president efter att den ratificerats och blev den första verkställande tjänstemannen som tjänstgjorde under den nya regeringen. Samma rigorösa pliktkänsla som såg honom genom revolutionskriget tvingade femtiosjuåriga Washington att avlägga presidenteden den 30 april i den nya federala huvudstaden New York City.


Han hade svårt att hitta kvalificerade personer att tjänstgöra i det nya federala rättsväsendet, men cheferna för de verkställande avdelningarna för krig, delstater och finansministeriet var män med talang, integritet och till och med briljans. En sista gång sköt han upp pensioneringen och satte återigen sin personliga prestige på spel för nationens skull. Trots att han enhälligt valdes till en andra mandatperiod som president, var nationen allt annat än enad bakom honom. Den lilla och dåligt försörjade amerikanska armén led två katastrofala nederlag mot Northwestern Uppsats om en biografi om George Washington nationer. Amerika hamnade i kläm mellan stridande européer george washington biografi essä när den franska revolutionen nådde en internationell fas.


Demokratisk-republikansk kritik om att han blivit chef för ett parti istället för nationen kokade över som reaktion på fördraget som John Jay hade undertecknat med britterna och senaten ratificerade i Även om Washington själv inte var nöjd med dess villkor var han realistisk. tillräckligt för att förstå att det var det bästa som sedan kunde förhandlas fram och det tog bort några stora irritationer från anglo-amerikanska relationer. Inför de växande tidningsattackerna mot honom, som han tenderade att ta personligen, överlämnade presidenten styret till sin efterträdare, John Adams, på våren i Washington visste att hans ledarskap inte längre var oumbärligt för att överleva. nation, och han lämnade som sitt politiska testamente till det amerikanska folket sin avskedsadress, som trycktes flitigt i tidningar och breda sidor.


Endast en gång till kallades generalen från sin älskade plantage för att tjäna landet. När kriget med Frankrike verkade vara nära förestående utsåg president Adams Washington till överbefälhavare för en ny armé, men krisen gick över innan den organiserades och togs upp. Han hade bara en kort tid kvar att njuta av livet på Mount Vernon, och Washington dog med 1700-talet. Hans slut kom plötsligt den 14 december och sorgen över hans död var utbredd och uppriktig. Nationen skulle behöva brottas med slaveriets utmaning, såväl som alla dess andra stora utmaningar under det nya århundradet, utan hans vägledande hand. Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Bygga upp ett rekord i militären Även om Lawrence vid den tiden hade två av de stora förutsättningarna för att uppstå Virginia-herrar - en ärvd egendom george washington biografi essä imponerande äktenskapsförbindelser-George njöt av något viktigare i det långa loppet: en george washington biografi essä fysik och välsignelsen av god hälsa. Det sista kapitlet Endast en gång till kallades generalen från sin älskade plantage för att tjäna landet. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras.





uppsatsskrivande com



Åtkomst 7 januari, HEM GÅ MED NU LOGGA IN HJÄLP BOKMÄRKE KONTAKTA OSS. George Washington: Biografi George Washington föddes i Virginia den februari. George tillbringade sina första år på familjens egendom vid Pope's Creek längs Potomacfloden. Hans tidiga utbildning kom genom att studera matematik, lantmäteri, klassiker och "hövlighetsregler. Detta fick George att bo med sin halvbror Lawrence på Mount Vernon, Lawrence plantage på Potomac. Lawrence blev en ersättare för sin bror, han hade gift sig in i familjen Fairfax, framstående och inflytelserika Virginians som hjälpte till att starta Georges karriär. George ville åka till sjöss, men han blev avskräckt av sin mor; Vill läsa resten av denna tidning? Gå med i Essayworld idag för att se hela denna uppsats och över 50 andra terminsuppsatser.


Få omedelbar tillgång till över 50 uppsatser. Skriv bättre papper. Få bättre betyg. Även om Lawrence vid den tiden hade två av de stora förutsättningarna för framväxande Virginia-herrar - en ärvd egendom och imponerande äktenskapsförbindelser - åtnjöt George något viktigare i det långa loppet: en imponerande fysik och välsignelsen av god hälsa. Washington överlevde ett fall av smittkoppor när han var i Västindien och fick därmed immunitet mot sjukdomen som krävde livet av många koloniala amerikaner, men hans bror dog efter att ha återvänt från Karibien, troligen av tuberkulos.


När hans lilla sällskap återvände till Williamsburg från stranden av Lake Erie i januari, fick Washington populärt erkännande genom publiceringen av hans detaljerade dagbok om den robusta fyra månader långa expeditionen. Den 21-åringen i maj blev befälhavare för Virginia-regementet, uppfostrad för att motsätta sig fransmännen i Ohio Valley, och franska vedergällning för attacken på ett litet parti tvärs över Alleghenies gav hans första nederlag - kapitulationen av de hastigt -konstruerade Fort Nödvändighet i juli Så började det franska och indiska kriget, den koloniala fasen av det stora kriget om imperiet mellan fransmännen i Kanada och britterna längs Atlantkusten och deras respektive kolonister och indianska allierade.


Washington lärde sig mycket av professionalismen hos de brittiska generalerna Edward Braddock och John Forbes, under vilka han tjänstgjorde och förtjänade ett militärt rykte inte bara för sitt mod och kyla under eld utan också som en effektiv administratör och en rättvis och duktig befälhavare för män. Han utvecklade också en förbittring mot de brittiska tjänstemännen som nekade honom den reguljära armékommission som han strävade efter och vederbörlig respekt för bidragen från provinstrupper i allmänhet och hans Virginia-regemente i synnerhet. Med hans prestige förstärkt av hans militära erfarenheter och potentialen för hans markinnehav ökade avsevärt genom belöningar som beviljades officerare och män från Virginia Regiment som han ägde 45 hektar väster om bergen vid sin död, återvände Washington till privatlivet som en mycket berättigad ungkarl.


Den 6 januari gifte sig den tjugosexåriga Martha Dandridge Custis, änkan efter Daniel Parke Custis, som hade lämnat henne och deras två barn, John Parke och Martha Parke Custis, en av de största förmögenheterna i Virginia. Washington utsågs till deras juridiska vårdnadshavare två år senare och ägnade mycket tid och energi under de kommande sexton åren åt att förvalta Custis egendom. Den vördnad som klistrade samman Virginia-samhället krävde att herrar som Washington manifesterade sin sociala status genom att upprätthålla en överdådig livsstil som är modellerad efter den brittiska lantadeln och aristokratin.


Washington njöt särskilt av visningarna detta innebar, som att renovera sin herrgård i den senaste stilen och fylla den med de finaste möblerna, fylla sina källare med vintage Madeira, skaffa de bästa hästarna till sina stall, hålla en rådjurspark och rida till hundar, utför jordbruksexperiment, utsträcker expansiv gästfrihet till grannar och främlingar, och offrar en del av sin fritid för att tjänstgöra i offentliga ämbeten. Washington valdes först in i Virginia House of Burgesses som en representant för Frederick County, och han valdes senare av Fairfax Countys markägare, som tjänade totalt sexton år i kolonialförsamlingen. Från till satt han också som domare vid Fairfax County Court i Alexandria.


I den kejserliga krisen på s och s blev han en tidig förespråkare för patriotsaken. Efter att guvernör Dunmore upplöst församlingen i , träffade Washington andra missnöjda Burgesses på Raleigh Tavern i Williamsburg och antog ett icke-importavtal. I maj, mindre än en månad efter att ett skottkrig började vid Lexington och Concord, Massachusetts, reste Washington åter till Philadelphia för att ta plats i den andra kontinentala kongressen. Washington koncentrerade sig också på att ingjuta en yrkesetik i New Englands milisofficerare som stannade kvar i den kontinentala tjänsten, och genom att han omorganiserade officerskåren och avslutade bruket att låta trupperna välja sina egna officerare. Hans största utmaning var dock att skaffa pålitliga, långvariga värvade män utan att väcka djupt rotad amerikansk rädsla för en stående armé.


Han fick mer omedelbar tillfredsställelse i mars när han i hemlighet befäste Dorchester Heights och tvingade brittiska styrkor att evakuera Boston. Han lärde sig av sina misstag i kampanjen i New York, där hans enda framgång var att rädda armén från total förintelse, och briljant motattack i Trenton och Princeton, New Jersey, vintern av Endast framgångsrika diplomatiska ansträngningar som tog hjälp av den franska armén och flottan gjorde det möjligt för Washington att inleda en strategisk offensiv. Liksom den romerske hjälten Cincinnatus tog Washington farväl av sina vapenkamrater i , avgick från sin kontinentala kommission och drog sig tillbaka till privatlivet.


Amerika hade vunnit självständighet från Storbritannien, men uppnådde inte ett effektivt självstyre. Enligt ett cirkulärbrev till staterna ansåg Washington att en respektabel nationell tillvaro krävde en oupplöslig union av staterna under ett federalt överhuvud, en helig respekt för den offentliga rättvisan, upprättandet av ett korrekt nationellt försvar och undertryckandet av lokala fördomar. Under revolutionen kunde regeringen enligt federationen knappt sörja för det gemensamma försvaret, och efter kriget misslyckades den med att säkerställa inhemskt lugn, särskilt på landsbygden i New England, där beväpnade upprorsmän stängde Massachusetts domstolar.


Washington lånade ut den stora militära och politiska prestige han vunnit som överbefälhavare för att bilda en mer perfekt union som skulle säkerställa frihetens välsignelser som han hade kämpat för och så många hade dött. Mötet med gemensamma kommissionärer för Virginia och Maryland vid Mount Vernon för att utarbeta en kod för användning av Chesapeake Bay och Potomac River Washington hade länge varit en förespråkare för att kanalisera den senare för att skapa en vattenväg till inlandet, ledde till Annapoliskonventionen av, anropat till diskuterar reglering av interstate commerce. I Washington valdes som Virginia-delegat till Philadelphiakonventionen som skulle revidera Confederation Articles.


Mot hans önskemål valdes Washington till president. Den resulterande federala konstitutionen som antogs i september bar inte mycket av hans hantverk, men den andades andan av hans starka nationalism, och hans rykte var knutet till dess framgång.

No comments:

Post a Comment