Friday, March 18, 2022

Uppsats om våld i skolan

Uppsats om våld i skolan



Men så småningom förändrades bilden av fortsättningsskolor i Kalifornien, eftersom samhällen fler och fler försökte förhindra skolavhopp, och behovet av en gymnasieexamen blev viktigare, skolvåld uppsats, likaså, skriver Stits. Svurna officerare eller specialutbildade personal kan patrullera campus och hålla ett öga på riskstuderande eller potentiellt hotande situationer. Denna artikel påpekar också att skolan är tänkt som en utvecklings- och utbildningsmiljö och att våld i dess olika former negativt påverkar och förringar utbildningens mål. Författarna citerar en artikel i Sports Illustrated som beskrev de alarmerande trenderna för föräldrars dåliga uppförande vid skolvåld uppsats sportevenemang. Bör vapen tillåtas på universitetscampus? Referenser Clash Daily. Studenternas skolvåldslag, skolvåld uppsats, Lärare och tjänstemän som förebygger skolvåldslagen eller STOP School Violence Act är ett lagförslag utformat för att hjälpa till att minska mängden skolvåld genom att implementera en mängd olika säkerhetsåtgärder.





Våld i skolan



gång han inte längre var involverad i någon religion och blev en icke-troende. Efter att han ville gå på den prestigefyllda Ecole Normale Superierure, den intellektuella träningsplatsen för bästa i Frankrike. För att delta var han tvungen att genomgå ett antagningsprov som Durkheim misslyckades med två gånger, men i. klasskamrater och en lärare. Våld i skolan förändrar våra ungdomars moral. Från mobbning till grupptryck, skolvåld uppsats, Ungdomar utsätts för våld i skolan varje dag. Vad är skolvåld? De första offentligt finansierade skolorna för brottslingar byggdes. Indikatorer för skolbrott och säkerhet T. Problemen i skolan är på gång. tillverkade och använde även bomber. Uppenbarligen kan barn inte ha vapen i skolan. Men svaga lösningar för att kontrollera vapenförsäljningen skulle inte ha hindrat dessa barn från att skaffa vapen - eller från att köpa spikar, propan och andra saker som de brukade göra skolvåld uppsats bomber, skolvåld uppsats.


Dessa barn bröt ett dussin lagar när de gjorde vad de gjorde. En annan lag eller två i böckerna skulle inte ha förhindrat massakern i Littleton. Gemensamma trådar i detta och andra avsnitt av skolvåld har varit att barnen har sett massor av våldsamma filmer. faktorer för förekomsten av skolvåld. De två vanligaste faktorerna är missbruk, umgänge med gäng och vapen. Skollagarna försöker förhindra dessa faktorer från skolvåld uppsats ungdomarna i skolorna. Ökningen av våld, droger och vapen i skolor har riktat vår uppmärksamhet.


Att förebygga skolvåld har varit en fråga i vårt samhälle så länge att det nästan har blivit vanligt. Enligt en artikel på www. com, sedan åretskolvåld uppsats, det har registrerats 64 skottrelaterade incidenter som involverade offentligt ockuperade områden. Det är en förekomst av nästan fem per år. Våldet går från grundskolor ända upp till högskoleuniversitet. Statistiken är inte vacker av någon. Våld i våra skolor är en fråga som har blivit mer framträdande de senaste åren. Nyhetsartiklar om våldsdåd inom skolmiljön ökar, skolvåld uppsats. Vårt samhälle kräver att skolor är säkra för våra barn.


För att upprätthålla en lugn miljö för skolvåld uppsats, vi måste ta itu med och informera våra skolor, barn och föräldrar såväl som de närliggande samhällena om frågan om skolvåld. Som David W. Den bär många ansikten och skolvåld uppsats från välplanerad gängaktivitet, genom mobbning och hot, till stöld och verbala förtal. Den innehåller användning av knivar, snittar, isplockar och till och med vapen, Maharaj-Sharma. Utbildningssystemet, en inlärningsplats, har plågats av skolvåld, vilket lämnar en att ifrågasätta. elever skulle stanna hemma i stället för att gå i skolan av rädsla för att någon skulle skada dem eller krångla dem till Kreiner. Vad kan vi göra för att vara trygga i skolan?


Det blir allt mer uppenbart att våld är ett problem i de flesta skolor. Men när vi väl är medvetna om att det finns kan vi komma på sätt att göra det skolvåld uppsats av ett problem. Det viktigaste steget är att lära sig att skydda oss mot en våldsam situation. Men du kan också hjälpa till att uppnå ett större mål: att förebygga våld innan det händer Kreiner. Hur kan du. De ändrade reglerna, som skulle påverka landet under resten av deras existens. Modeflugan? Den nya modeflugan är att ta en skola genom en överraskningsattack och skapa nyhetsrubriker. Så frågan som förbryllar alla amerikaner, är varför och hur vi tillät dessa barn. Hemsida Skolvåld.


Gratis uppsatser och papper om våld i skolan. Sortera efter: Mest relevant Högsta betyg, skolvåld uppsats. Tillfredsställande uppsatser. Sida 1 av 50 - Om uppsatser, skolvåld uppsats. Kraftfulla uppsatser. Ord för skolvåld 5 Uppsats om våld i skolan. Våld i skolan. Bra uppsatser. Skolvåldsord 2 sidor. Våld i skolan Ord 2 sidor. Våld i skolan. Främjande av skolvåldsord 2 sidor. Främjande av skolvåld. Bättre uppsatser. Skolvåld Ord 3 Sidor 4 Anförda verk. Skolvåld Ord 4 Sidor 13 Anförda verk. Skolvåld i skolan ord 4 sidor. Skolvåld i skolor. Populära ämnen. Skolkuponger Skola- Personligt berättande Skolor Skolor behöver skolor idag Skolor Arbeta Skolgårdslektion Schwarzenegger Science Center Vetenskap Läroplan Vetenskap Utbildning Vetenskapsexperiment Science Fiction Science Of Psychology Science Program Vetenskapsprojekt Vetenskap vs.


Religionsvetenskap Vetenskapliga vetenskapliga bidrag Vetenskaplig utveckling Vetenskaplig upptäckt Vetenskaplig förklaring Vetenskaplig kunskap.





uppsats för familjen



Våld i skolan inkluderar även våldsamma hot om kroppsskada mot personer som är i skolan eller på skolrelaterade evenemang. Den skada som kan orsakas är fysiologisk och fysisk skada på individer, skolor eller samhällen. Våld i skolan är inget nytt koncept, det har varit […]. Våld i skolan karakteriseras som varje fysiskt eller verbalt angrepp på en när man befinner sig på skolans egendom eller område. Sedan året har det skett ett registrerat antal av 64 skottlossningar […]. Abstrakt skolskjutningar är ingen nyfunnen fråga i samhället, även om de har ökat under de senaste tre decennierna. Majoriteten av skolskjutningar, eller masskjutningar, sker inom gymnasieåldern. Efter en fotografering tar […]. Alla skolor är inte skyddade och många stora skolor möter växande osäkerhet som ett resultat av växande ondska i deras mix.


Dessutom kan understudierna i stadsskolorna ses med en större mängd av denna ondska på grund av den lägre ekonomiska status de lever i. Det finns ett samband mellan den mindre brutaliteten […]. Våld i skolan har till stor del blivit en av de största problemen som USA står inför under 2000-talet, till stor del på grund av de underliggande problem som finns när våld i skolan inträffar. När skolvåld är i nyheterna är det ofta förknippat med skolskjutningar. Det finns frågor som måste ställas […]. The Students, Teachers, and Officers Preventing School Violence Act av , eller STOP School Violence Act är ett lagförslag som utformats för att hjälpa till att minska mängden skolvåld genom att implementera en mängd olika säkerhetsåtgärder.


Detta lagförslag lades fram vid den e kongressen i slutet av januari i år. Medan detta lagförslag fungerar […]. Tror multimedia påverkar skolvåld lite. Det viktigaste är att våldet inte kan minskas genom att införa obligatoriska uniformer. Den motsatta effekten kan uppnås i den meningen att gäng fortfarande skulle existera och förmodligen skulle dra nytta av standardiserade kläder eftersom de skulle vara svårare att identifiera av föräldrar... Vapenvåld i skolor Våld i skolan är en farlig händelse som överskrider många skolor i världen. Flera tillfällen har rapporterats där barn har omkommit eller drabbats av traumatiska upplevelser av skottlossning och mord i skolor. Eftersom många stater och regeringar har upprepat behovet av att ha omedelbara lösningar på detta problem, frodas fortfarande vapenvåld och attacker i skolor.


Vapenvåld bland ungdomar i skolor går tillbaka till ett antal händelser som de som attackerade USA. Unga generationer utsätts för vapen och kunskap om hur man kan involvera vapen i skolor och när man är hemma. Medan de är i skolor ägnar barn sig åt ohälsosamma beteenden när de går med i gängvåldsgrupper. Hela problemet kvarstår som ett misstag eller en börda för föräldrar och studiekamrater som inte ägnar sig åt sådana aktiviteter. Icke desto mindre finns det olika skäl som har angetts för att leda till vapenvåld... Metalldetektorer i skolor När de konfronteras med ett skrämmande fenomen tenderar människor ofta att bara titta på symtomet, snarare än den underliggande orsaken, och i sin tur förvärrar de problemet, som när det gäller installation av metalldetektorer i skolor i en skola. försök att stoppa våldet.


Även om det vid första anblicken kan verka som ett självklart val för att göra skolor säkrare, förvärrar den här typen av tänkande bara problemet genom att slösa tid och energi på en "lösning" som ignorerar det större problemet, som faktiskt inte är effektiv, och skadar just de människor som den är avsedd att skydda. Att undersöka dessa tre fel mer i detalj kommer att avslöja hur användningen av metalldetektorer föds ur ett okunnigt, slarvigt förhållningssätt till säkerhet som skadar allmänheten samtidigt som det tjänar pengar till ett fåtal egenintresserade parter. Det första problemet med att använda metalldetektorer i skolor är...


Povenmire, pp. Ras känns igen via hudton, ansiktsegenskaper och accent etc. Ras kan göra processen för konfliktlösning mer komplicerad och därmed kan det påverka framgången negativt. Ibland kan ras vara den enda orsaken bakom konflikten och i så fall måste extrem försiktighet iakttas för att undvika att konflikten förlängs. Det kan påverka framgången negativt om någon av parternas kulturella värderingar inte beaktas. Konflikten kommer att förvärras om någon part känner att deras kultur förolämpas. Effektskillnader är grundorsaken... Skolkultur om skolsäkerhet Många studier har gjorts om säkerhet i skolor.


Likaså har många studier gjorts om kulturen i olika skolor. Tyvärr har det inte gjorts betydande forskning om ett samband mellan de två. Därmed inte sagt att den här typen av studier inte har gjorts, utan snarare att det inte har funnits tillräckligt med dem. Många av de studier som har utförts inom detta område visar att det finns ett definitivt samband mellan vilken typ av kultur en skola har och vilken typ av säkerhet de boende på skolan kan förvänta sig. Som med all forskning finns det kritiker av denna åsikt, och det finns studier som verkar tyda på att det inte finns någon koppling mellan de två. Det är i debattens och upptäcktens anda som denna studie har genomförts. Barn är framtiden för detta...


Exponering för våld i samhället: Intervention Syftet med detta arbete är att undersöka hur barn i skolåldern utsatts för våld i samhället och vidare undersöka de interventionsmetoder som används för att hantera traumat och associerade psykologiska faktorer. Intervention som implementeras tidigt är nyckeln till att hjälpa barn i skolåldern att hantera trauman och de associerade symtomen och tillstånden både känslomässigt och psykologiskt för att undvika att komplicera tillståndet eller andra resultat i permanent skada. Vad proffsen har att säga: Exponering för trauma och våld är en risk som är på en "bekymrande hög nivå" enligt Center for Disease Control and Prevention.


Forskare har noterat att det finns "vissa begränsningar och kunskap" och att det behövs mer forskning på detta område och en mer omfattande långsiktig analys. Bender, studie utförd av Cognitive Behavioural Intervention for Trauma in Schools; En studie utförd av Los Angeles School... det är mycket viktigt att undvika alla former av missuppfattningar när det gäller våld i skolan. det är också viktigt att se till att förtroende byggs upp mellan vuxna och elever. det är också nödvändigt att bygga ett tvärvetenskapligt och utbildat hotbedömningsteam NASP Resurser, ungdomsgäng Det har skett en ökning av antalet ungdomsgäng som bildas. Gängproblemet är ett som fortsätter att växa inom samhället, det är viktigt att ta reda på vilka faktorer som driver ungdomar att gå med i gäng.


Att gå med i gäng består av både drag och knuffar. Dragningarna innebär gängens attraktionskraft. Dessa inkluderar prestige förknippad med gängmedlemskap från vänner. Gängen ger också attraktiva möjligheter som chanser till spänning genom att sälja droger och få pengar. Därför väljer de flesta ungdomar att gå med i gäng. Det finns en del socialt. kulturella eller ekonomiska krafter... Vapenvåld i skolor: statistik, varför och rekommendationer Den 14 december massakrerade årige Adam Lanza 20 barn och 7 vuxna på Sandy Hook Elementary School Barron. Dörrarna var låsta och besökare var tvungna att surras in, men Lanza var kunna övervinna dessa barriärer genom att skjuta sig in.


Vapnen kom från hennes mammas hus och hon hittades senare skjuten ihjäl, tydligen av Lanza. Efter att ha begått massakern vid Sandy Hook, begick Lanza självmord och berövade därmed nationen möjligheten att lära sig varför. Den här uppsatsen kommer att undersöka historien om vapenvåld i U. skolor och diskutera aktuella professionella åsikter om varför dessa mord inträffar och hur man kan stoppa dem. Historiskt perspektiv I rapporterade representanten Donna Edwards D-Md att det hade förekommit skolskjutningar sedan Columbine-massakern den 20 april samma år, Eric Harris och Dylan Klebold,... Som kan utläsas av exemplen i avsnitt ett inkluderar dessa orsaksteorier intag av droger, såväl som omogna känslomässiga reaktioner och medias inflytande i skildringen av bilder av våld som accepteras av den större kulturen.


En annan faktor är den relativa tillgängligheten för vapen. Även om dessa faktorer är en del av de huvudsakliga orsaksteorierna, tenderar de alla att indikera att den bakomliggande orsaken ligger i själva samhällets struktur och intoleransen i skolor för dem som uppträder och agerar annorlunda än normen. Detta verkar också tyda på att denna intolerans är en återspegling av det större samhället och oförmågan att acceptera de som är "annorlunda" på något sätt. I linje med ovanstående synsätt är det faktum att samhället och skolor ofta inte ger tillräckligt med stöd till ungdomar som kanske inte är känslomässigt mogna. Känslomässig instabilitet... Dessutom hade minoritetsungdomar i undersökningen "ökade chanser" att rapportera att "rykten eller lögner hade spridits om dem" och att de hade blivit "mobbad med sexuella kommentarer eller gester" Bradshaw, p.


Inte överraskande rapporterade ungdomar i grupperna som var kopplade till mobbning eller att vara offer kände sig "mindre säkra och mindre kopplade till sin skola" än ungdomar i... Campus Violence on K-miljö för vem det kan beröra, jag planerar att undersöka effekterna av att erbjuda ett kampsportsprogram inom skolan på våld i skolan bland låg-, mellan- och gymnasieelever. Sökning i ERIC-databaser har genererat lite tidigare forskning om detta ämne. Många studier har visat att kampsport har många positiva effekter på det känslomässiga och fysiska välbefinnandet hos dem som deltar i kampsportsklasser och studier. Andra studier har kopplat skolvåld till ett antal källor, inklusive låg självkänsla hos dem som upplever våldsamma utbrott, stressen som orsakas av skolmiljön, den fysiska inaktivitetsnivån hos en elev som sitter i klassen dagligen och den ofta kränkande och förödmjukande karaktären hos de idrottsprogram som traditionellt erbjuds i skolan, bland många andra faktorer.


Dessutom valde många mobbare att välja dem som har lite eller inget självförsvar... Däremot påverkar TV barn genom att överge teorierna de fick lära sig och anamma andra koncept, mest relaterade till våld. Efter att ha blivit utsatta för tv-våld känner barn att det är helt naturligt för dem att bete sig liknande karaktärerna på TV Langone, , p. Det är oerhört viktigt för ett barn att få hjälp av en vuxen när de tittar på TV. Studier har visat att barn påverkas av hur vuxna uppfattar tv-program, vilket innebär att ett barn sannolikt kommer att få en bättre förståelse för rätt och fel när han eller hon får stöd av en mogen individ.


Även med det kan tv-våld påverka barn negativt, eftersom de bara kommer att dölja sin aggression i de fall de får hjälp av en vuxen som ogillar våldsamt beteende när de tittar på tv. Langone, , p. Barn är i allmänhet villiga att göra vad som helst på beställning... Campus Violence for K Inställning Vilket mätbart resultat väljer du att förklara? Jag vill förklara vilken effekt det skulle ha på det totala antalet våldsamma incidenter att ha kampsportsbaserade klasser som erbjuds som ett vanligt regemente för studenter på det totala antalet våldsamma incidenter, samt hur allvarligt detta våld är, som inträffar på campus bland studenter. Hur skulle du mäta resultatet?


Skolsköterskor, administratörer och lärare skulle alla uppmanas att föra register över alla bevittnade eller rapporterade våldsamma handlingar som begåtts på campus på skolan där programmet skulle implementeras. Studien skulle helst äga rum under en längre tidsperiod så att de gradvisa förändringarna och variationerna i data skulle vara uppenbara. Det totala antalet våldsamma incidenter som inträffade varje dag, varje vecka, varje månad och varje termin skulle beräknas, liksom hur ofta läkarvård var nödvändig för de inblandade... Hemundervisning "Eftersom offentliga skolor har blivit för trånga, vapen och våld är en daglig företeelse och privatskolor är så överprissatta för den genomsnittliga familjen, har hemundervisning blivit ett utmärkt alternativ.


Skolor stöter på rasande testresultat, aggressivt beteende och andra svårigheter och det verkar uppenbarligen som att det är brådskande att utvärdera olika alternativ för att ge utbildning till Amerikas barn. Många alternativ finns tillgängliga; men hemskola, privata skolor och offentliga skolor är bland de tre typerna av skolor som är extremt utbredda och älskade av alla. Utvärdera skolalternativ Nuförtiden har offentliga skolor flera begränsningar, som de hade under hela förra seklet, som de kommer att vara hela tiden, eftersom de är en... Beslut av skolföreståndare Olämplig attityd och oprofessionellt uppförande hos lärare Att utbilda en person i sinnet och inte i moral är att utbilda ett hot mot samhället - President Theodore Roosevelt.


Att undervisning på en och samma gång är en intellektuell såväl som en moralisk strävan, är en idé som är väl förankrad i människors medvetande sedan århundraden tillbaka. Uttalanden från stora lärare från forntiden vittnar gott om denna premiss, som fortsätter att råda över nationer och mycket olika civilisationer genom åren. I den meningen att den tar hand om det allmänna välbefinnandet för unga studenter som anförtrotts en utbildningsanstalts vård och säkerställer att de behandlas rättvist och tilldelas den respekt de är skyldiga som personer, är undervisning med all säkerhet en moralisk aktivitet.


Det handlar om att bygga och upprätthålla förtroenderelationer med elever... Underhållningsvåld De senaste åren har politiker och medborgargrupper kritiserat underhållningsindustrin för dess våldsamma innehåll och hävdat att den är ansvarig för våldet i samhället. Men många hävdar att denna konsensus är överdriven och ogrundad av omfattande forskning. Det finns betydande sociologiska och statistiska data som tyder på att våld föder våld och grundfaktorn i USA har varit krig, en kontinuerlig upplevelse i en eller annan zon och en som har blivit "inbäddad i det dagliga livet genom en mycket militariserad kultur" Cockburn Japan, till exempel, har extremt våld på sina TV- och mobilskärmar, men har ändå en mycket låg nivå av socialt våld. Cockburn Enligt Federal Bureau of Investigation visar statistiken att skolvåld är på sin lägsta nivå på flera år trots ökningen av våldet. Försäljning av videospel, hur kan det därför finnas ett samband mellan våld i media och...


Public School Prayer: Är det konstitutionellt och moraliskt? Förespråkare för att tillåta allmän skolbön nämner både juridiska och moraliska skäl för att tillåta bön i offentliga skolor. På laglig grund säger de att förbud mot bön i offentliga skolor är ett brott mot vår rätt till fri träning. Ur moralisk synvinkel hänvisar de till den så kallade degenereringen av det offentliga skolsystemet och den så kallade sjunkande kvaliteten på den offentliga utbildningen tillsammans med en övergripande nedgång i det amerikanska samhället till följd av att de offentliga skolorna inte längre lär ut moral.


Denna brist på moralisk undervisning är kopplad till förbudet mot bön i offentliga skolor. Men förespråkare för allmän skolbön har förbisett helheten och är offer för partiska resonemang. Genom att inte tillåta bön och utövande av religiösa ceremonier i offentliga skolor har Högsta domstolen skyddat våra första ändringsrättigheter och samtidigt... skoluniformer inom ett skolsystem. Idéer som skoldisciplin, elevers beteende och akademiska prestationer diskuteras tillsammans med exempel på varför olika skolor har implementerat elevernas användning av uniformer. Olika synpunkter presenteras, tillsammans med förespråkare och motståndares oro för det faktiska genomförandet av uniformer. Det finns många motsatta argument i frågan om huruvida offentliga skolelever i USA ska åläggas att bära uniformer eller följa klädkoder.


Förbättring av disciplin och akademisk prestation, minskning av modekonkurrens bland elever är några av de skäl som ges till stöd för att implementera skoluniformer. Men de motsatta synpunkterna hävdar att krav på skoluniformer är en kränkning av elevernas rätt att ... Hot om våld inom rådgivning och psykoterapi Det finns en urban legend om en incident på ett mentalsjukhus som fångats på video: en psykotisk patient på ett sjukhus, som har en historia av hotfulla våldshandlingar, lyckas smuggla en skruvmejsel från en arbetare.


Denna patient, beväpnad med nämnda skruvmejsel, barrikaderar sig in i ett rum, tar en sjuksköterska som gisslan och reagerar inte bra på försöken som görs av både psykiatriker och poliser. Till slut sticker mentalpatienten sjuksköterskan som gisslan dödligt i halsen med skruvmejseln. Naturligtvis är den förmodade incidenten på band som har cirkulerat den semi-underjordiska videokretsen i decennier inkluderad i "Faces of Death Volume IV" faktiskt en dåligt iscensatt återskapande av en händelse som förmodligen aldrig inträffade i första hand. Men berättelser som dessa har oundvikligen blivit en del av det universella undermedvetna i ett modernt samhälle...


Istället för att bidra med videospel som orsak till våld hos barn, uppmuntrar hon lärare och andra att titta djupare och tänka på att våld har mål; att det särskilda målet kommer att bero på individen. Ibland kan målen med våld vara uppenbara, medvetna val från ett barn leker nu vill. Andra gånger kanske målen inte är uppenbara eller medvetna. Amerikas ungdomar, särskilt pojkar, har problem. Enligt…. Dataspelsforskning När man överväger datorernas korta historia, är video- och PC-spel mycket nya på teknologins tidslinje. Med barnens ständigt ökande intresse och engagemang i denna aktivitet har mycket oro uttryckts över effekterna av dessa spel, särskilt de av mer våldsamma karaktär, på den fysiska och psykiska utvecklingen.


Kärnan i debatten är frågan om de är skadliga för en ung persons hälsa. Det finns specifika farhågor om sådana faktorer som aggression, missbruk, kriminell aktivitet, fetma och minskad akademisk prestation. Studier hittills visar både positiva och negativa resultat från att spela video- och PC-spel. Vissa undersökningar visar att lekande eller observation av våldsamma... Frågan är fortfarande diskutabel, men man kan hävda att den vanliga bedömningen var fruktansvärt felaktig i kulturell mening" Wright Skolor och utbildningsinstitut spelar en viktig roll i att lära ut religiösa traditioner och förmedla kunskap om religion. Den viktigaste aspekten av att undervisa i religion är att anta rätt metod för undervisning.


Att undvika kontroversiella och extremistiska synpunkter och inkludera positiva inslag från religiösa läror från olika religioner skulle kunna bidra till att utveckla toleransen hos den generation som växer i en era när det religiösa våldet är på topp. Other School of Thought Den andra skolan talar mot religion när det gäller att kontrollera våld. De hävdar att det är religionen som uppmuntrar till våld enkelt på grund av religiösa skillnader. Människor som tillhör en religion anser dem vara överlägsna andra. Exempel på alla större religioner inklusive kristendomen kan ges när dessa religioner framkallade... Gäng i den offentliga skolan Många skolor, särskilt i stads- och förortsområden, fortsätter att registrera gängrelaterade aktiviteter i sina lokaler och involverar sina elever.


Denna studie uppskattar farorna som är förknippade med sådana gäng för skolorna och andra intressenter runt dem. Olika lagar och förordningar har antagits i olika delstater i USA. tillåta föräldrar att dra ut sina barn från vissa offentliga skolor. Skolor som är kända för gängrelaterade problem kommer att förlora elever. Detta dokument ger omfattningen av åtgärder som skolor vidtar för att ingripa, förebygga och undertrycka omfattningen av våldsam gängaktivitet samtidigt som de upprättar krishanteringsplaner. Strategierna är utvecklade för att ta itu med potentiella handlingar av skolvåld inklusive gängaktivitet.


Gängmedlemmar för in sina attityder, beteenden och konflikter till skolans sammansättningar. De farliga gängfrågorna och aktiviteterna i ett visst samhälle äger rum inom lokala skolor. Gängmedlemmar tar emot varandra inom... Ett av de mest granskade utbildningsområdena för närvarande är disciplinområdet. Den senaste tidens utslag av våld över hela landet på gymnasiet har fått fokus att vända sig till disciplin. Columbine-morden bland andra våldsamma skolhändelser har fått experter att börja titta på mobbare, våld, elever i riskzonen och andra för att upptäcka vad nyckeln är till att vända dem i sin skolkarriär.


En disciplinmetod som har använts i flera år är att avlägsna den kränkande studenten från den allmänna studentpopulationen. Den elev som tas bort görs det antingen genom avstängning eller utvisning. Avstängning och utvisning används i många situationer som disciplin. När elever bryter mot nolltoleranspolicyer, eller... För att effektivt kunna hantera problemet måste båda dessa åtgärdas. Början av skolvåld beror ofta på skillnader mellan tonåringar. Barn är naturliga flockvarelser och kommer att dras till människor som är lika i utseende, mentalitet och de som har samma intressen. Andra grupper ses som fiender, och det är här konflikten börjar. Brist på utbildning är en av huvudorsakerna till skolvåld.


Utbildning måste ske i hemmet, tillsammans med föräldrarna och i klassrummet. Dessutom, när våld händer, uppmuntrar bristande vilja att straffa förövarna dem att delta i det igen senare. Lärare och brottsbekämpande tjänstemän måste slå ner på våld. Ett straff säger att psykiskt och fysiskt våld är fel. Detta är en trend som vi har sett upprepas i brittiska fängelser och den höga andelen återfallsbrott.

No comments:

Post a Comment