Monday, March 28, 2022

Essä om anorexi

Essä om anorexi



Och postad till denna adress senast fyra p. Eftersom personer med anorexi tenderar att träna mycket, måste de komma på ett bra sätt att träna och äta hälsosamt. Emmet Denna sjukdom går till St. Anorexi kännetecknas av patientens ständiga önskan att gå ner i vikt åtföljd av en stark rädsla för fetma. Därför, uppsats om anorexi, baserat på de uttalanden som presenteras i nummer 2, ansluter jag mig till uppsats om anorexi presenteras av problemets baksida eftersom Werth och hans kollegor är angelägna om att ge ett starkt argument för varje möjlig motargument, uppsats om anorexi. Ett annat förhållningssätt till behandlingen fokuserar på nuvarande tankar och idéer istället för tidigare erfarenheter. Vissa går till och med i omfattningen av att använda och diuretika för att undvika viktökning.





Relaterade uppsatser



Många uppsats om anorexi oroa sig för sin vikt men personer med anorexi skulle gå hur långt som helst för att gå ner i vikt. Det beror på att de är rädda för att gå upp i vikt alls. Anorexia nervosa är en störning som visar sig hos personer med en överdriven rädsla för att gå upp i vikt. Man kan säga att det är bantning som har kommit överstyr. Människor som lider av denna sjukdom tenderar att tänka på diet, mat och gå upp i vikt mycket. Det är vanligare bland kvinnor och börjar främst i tonårsåldern.


Tidig behandling har visat sig vara mycket effektiv. Men underlåtenhet att behandla kan leda till så allvarliga hälsoproblem som osteoporos, uppsats om anorexi, hjärtproblem och njurskador. De är de viktigaste dödsorsakerna hos dessa patienter. Ätstörningar är komplicerade eftersom det inte finns någon specifik orsak känd. Det tros de dock göra uppsats om anorexi orsakas av en blandning av personlighetsdrag, sociala faktorer och familjehistoria. Forskningen om denna sjukdom är viktig, särskilt för att människor som lider av den förnekar sitt problem bestämt. Anorexia nervosa har en högre uppsats om anorexi frekvens jämfört med andra psykiska sjukdomar Birmingham och Treasure 1, uppsats om anorexi.


Beräkna pris Typ av uppdrag Titel Författarnivå Antal sidor Mellanrum Brådskande Ordersumma: Anorexia nervosa förekommer främst hos personer som har sina familjemedlemmar som lider av samma störning eller andra ätstörningar. Dessutom är det mer hos människor som aldrig är glada och engagerade i jobb som stressar deras kroppsstorlek. Människor som ställs inför stressande livshändelser, uppsats om anorexi, som inkluderar skilsmässa eller förluster av en familjemedlem, är också benägna att drabbas av denna psykiska störning. Det finns ett antal sätt att ta reda på om en person lider av anorexi. Vikten hos dessa personer är vanligtvis lägre än för en frisk individ av samma ålder och kön. De är rädda att gå upp i vikt. De vill inte behålla en hälsosam vikt. Även om de ser smala ut för andra har de en fast tro på att vara överviktiga.


Av ovanstående skäl fokuserar de mycket av sin energi på att gå ner i vikt. De kan bli besatta av bantning, begränsa mängden mat de äter och träna uppsats om anorexi mycket även när deras hälsostatus kanske inte tillåter det. Vissa går till och med i omfattningen av att använda och diuretika för att undvika viktökning. Symtomen och tecknen på anorexi är otaliga. Hos kvinnor, uppsats om anorexi, amenorré är resultatet av överdriven viktminskning, uppsats om anorexi. De uppvisar hypotermi, hypotoni, uppsats om anorexi, och takykardi. Många patienter tenderar att vara hemliga och tillbakadragna.


De lider av halitosis på grund av kräkningar och ketos inducerad av svält. Snabba humörsvängningar och generaliserad kroppsutmattning kan också förekomma. De flesta av symtomen tillskrivs svält. Diagrammet nedan visar störningens negativa effekter på olika organsystem. En diagnos av anorexia nervosa bör ställas av en kvalificerad läkare. Det finns medicinska tillstånd som efterliknar sjukdomen. Dessa orsaker bör uteslutas innan diagnosen anorexia nervosa ställs. Dessa orsaker inkluderar bakteriella eller virusinfektioner, neurodegenerativa sjukdomar, hormonell obalans samt hjärntumörer. American Psychiatric Association klassificerar anorexia nervosa som en axel 1 i DSM-V. Sjukdomen har två undertyper: en begränsande typ där en individ fastar och använder dieter för viktminskning.


Rensningstypen är där personen använder hetsätning för att gå ner i vikt. Differentialdiagnoserna för sjukdomen inkluderar depression, missbruk, uppsats om anorexi, ångeststörningar, uppsats om anorexi, bulimia nervosa och tvångssyndrom, uppsats om anorexi. Men en patient som lider av en ätstörning kan skildra beteende som går från en diagnos till en annan Sigel Essä om anorexi Tabellen nedan visar skillnaderna mellan hälsosam kost och vad som ses vid anorexi. Att skriva papper verkar vara en utmaning?


Få hjälp av professionella forskningspappersskribenter! Ingen metod har utarbetats för att förhindra anorexi. Tidig behandling har dock visat sig förhindra utvecklingen av sjukdomen. Det är därför, uppsats om anorexi, viktigt för människor att förstå de tidiga tecknen som förklarats ovan för att förhindra uppkomsten av komplikationer. Familjemedlemmar bör också vara medvetna om tidiga symtom för att ta hand om dem som kan ha fastnat i ett förnekande av sina problem. Det är viktigt att barn får lära sig hur man tar hand om sin kropp. En sund syn på sig själva och andra bör också uppmuntras. Kommentarer som länkar smal till att vara frisk bör undvikas i närvaro av barn.


Eftersom personer med anorexi tenderar att träna mycket, måste de komma på ett bra sätt att träna och äta hälsosamt. Emmet Anorexia nervosa behandlas efter att ha identifierat den bakomliggande orsaken. Det finns inga läkemedel för att bota det. Det har dock förekommit påståenden om att Olanzapin behandlar vissa aspekter av anorexi. Antidepressiva läkemedel kan ges om patienten är deprimerad, har ett ångestsyndrom, uppsats om anorexi, eller om en sådan person har tvångssyndrom. Det kan vara ganska farligt för en att ha anorexi om någon medicin tas.


Blodprover kan göras för att fastställa nivåerna av medicin hos patienten på medicin där anorexi misstänks. Dessa patienter bör matas på en diet som är rik på väsentliga uppsats om anorexi syror för att undvika neurologiska symtom. Kognitiv beteendeterapi har visat sig fungera särskilt hos ungdomar. Det är avsett att korrigera förvrängda uppfattningar om att äta och gå upp i vikt. De bör lära sig något nytt ätbeteende, känslomässig egenvård och hur man bygger förtroende för människor som tänker hjälpa dem.


Det känslomässiga stödet från familjemedlemmar bör utgöra en integrerad del av hembehandlingen. Om patienten är under stress bör vissa ansträngningar göras för att lindra den för att förbättra livskvaliteten. Alla familjemedlemmar bör läras hur man tar hand om den person som har anorexi Grange och Le En brist på att äta tillräckligt med mat som är karakteristisk för sjukdomen leder till ett antal komplikationer. De mest ökända är akut njursvikt, leverskador och hjärtsvikt. Osteoporos som medför förlust av uppsats om anorexi täthet är också en komplikation, särskilt om den inträffar i tonårsåldern. Det är ett stadium då människor förväntas få benmassa, uppsats om anorexi. Förlusten av hjärtmuskler på grund av svält är en orsak till uppsats om anorexi misslyckande i anorexi.


Det har konstaterats att hjärtmuskeln förloras i en högre takt än skelettmuskeln. Kronisk undernäring leder till tillväxthämning, som är tillfällig och kan vändas genom ett hälsosamt matintag. Leversvikt beror på steatos orsakad av fettinfiltration. Neurologiska symtom som t.ex uppsats om anorexi anfall och skakningar uppstår på grund av hypoglykemi. Prognosen för anorexi är gynnsam på lång sikt för de flesta patienter. Tvärtemot vad många tror är det inte en kronisk sjukdom eftersom majoriteten av patienterna blir bättre efter cirka 1.


Detta har upptäckts efter en National Comorbidity Replication Survey genomförd i USA. Om korrekt hembaserad behandling ges förkortas också återhämtningstiden, uppsats om anorexi. Anorexipatienter bör inte fängslas eftersom det förvägrar en patient deras grundläggande rättigheter och driver bort från en återhämtningsväg. Återfall inträffar främst inom ett år efter att den hälsosamma vikten har återtagits, uppsats om anorexi. Det kan förebyggas genom farmakologisk behandling såväl som kognitiv beteendeterapi. Serotoninåterupptagshämmare har använts för denna roll. Visst, anorexi är inte bara en uppsats om anorexi av kroppen utan av sinnet. Genom att göra detta gör de allt för att begränsa matintaget.


De ökar hastigheten med vilken den lilla maten de äter utnyttjas. Problemen de tar på sig är otaliga och om de inte åtgärdas visar de sig vara dödliga, uppsats om anorexi. Det är inte av fri vilja de gör detta. De förtjänar att få hjälp ur sin situation. Sammanfattningsvis är anorexi en vanlig sjukdom som alla borde lära sig om. Gör det inte uppsats om anorexi tid, beställ nu! Välj det bästa ämnet, ställ in deadline och få någon av dina papper skrivna enligt alla dina krav med perfekt timing. Vi ger varje kund individuellt förhållningssätt. Anorexia Nervosa 20 maj, i forskningsrapport, uppsats om anorexi. Beräkna pris. Typ av uppdrag. Författarnivå. Antal sidor.





uppsats om arméledarskap



Därför finns det ett behov av att hälso- och sjukvårdspersonal beslutar om de lämpligaste medicinska och kostinsatserna för sådana patienter. För att stödja sitt fall hävdar Draper att de kostinsatser som ges till patienter med anorexia nervosa, vilket innebär tvångsmatning, är ineffektiva när det gäller att vända det medicinska tillståndet. Som ett resultat noterar författaren att de flesta patienter kan bli mycket bättre om de tillåts välja den mest önskvärda livskvaliteten i förhållande till deras hälsotillstånd och därigenom leda ett positivt och självsäkert liv Draper, Å andra sidan noterar Werth och hans team att att låta patienter fatta beslut om terapi förvärrar deras nuvarande hälsotillstånd.


Därför förutspår de att de flesta patienter kommer att vara tacksamma för de beslut som tas av vårdpersonalen angående deras behandling Werth et al. Draper presenterar ett starkt argument för att stödja frågan genom att föra ett logiskt argument, som kännetecknas av en tydlig förståelse av begreppen och frågorna kring sjukdomen. Dessutom visar Draper en utmärkt genomgång av de senaste forskningsstudierna som stöder hans fall och därför använder han inte vaga påståenden för att stöta på olika argument. Draper understryker dock vissa uttalanden, som verkar strida mot hans argument. Dessutom saknar fallet som presenterats av Draper viktiga statistiska data för att stödja de avgörande argumenten och bevisen.


Werth och hans kollegor presenterar ett mycket starkare argument som kännetecknas av en tydlig och djupgående förståelse av frågan. Dessutom visar sidan att det presenterade fallet är baserat på en omfattande forskningsstudie som granskar de senaste forskningsstudierna och fallstudierna om samma ämne. Omvänt är författarna angelägna om att notera de praktiska konsekvenserna av deras fall och att göra det; de visar en tydlig förståelse för det yttersta behovet för vårdpersonal att ta itu med problem som rör sjukdomen. Dessutom ger författarna ett tydligt definierat avhandlingsuttalande och en stark slutsats som dras från de viktigaste diskussionerna.


Emellertid misslyckas nackdelen med att använda statistiskt analyserade data för att stödja några av de avgörande påståendena som beskrivs. Å andra sidan, granskningen av publicerat material misslyckas endast därigenom att inte granska opublicerade källor, som kan ha stödjande eller motsägelsefull information om den aktuella frågan. Författarna från båda sidor kan vinna läsarnas förtroende i förhållande till deras tillförlitlighet eftersom de båda presenterar starka argument baserade på trovärdiga bevis. Därför, baserat på uttalandena som presenteras i nummer 2, ansluter jag mig till argumenten som presenteras av motsidan av frågan eftersom Werth och hans kollegor är måna om att ge ett starkt argument för varje möjlig motargument.


På så sätt är fallet som presenteras av motsidan mycket starkare och det återspeglar en evidensbaserad analys av en kritisk fråga. Dessutom överväger författarna de flesta av de etiska frågorna som är involverade i den aktuella frågan förutom att notera den flexibilitet som är tillåten i vissa av frågorna vid vård av patienter med anorexia nervosa. Som ett resultat visar författarna en djupgående förståelse för den aktuella frågan. Från diskussionerna ovan är det anmärkningsvärt att båda sidor presenterar starka argument baserade på olika studier i den aktuella frågan. Dessa saker […]. Den dödligaste psykologiska som har studerats är Anorexia Nervosa.


Denna sjukdom går till St. I mitten av århundradet gjorde forskning av Hilde Bruch medvetenhet om ätstörningar, särskilt Anorexia Nervosa. Anorexi är sällsynt men har den högsta dödligheten av alla […]. Anorexia Nervosa är en mycket vanlig, utbredd ätstörning som påverkar individer psykiskt, känslomässigt och fysiskt. De som lider av denna ätstörning lider ofta av extremt låg självkänsla och kroppsvikt. Individer som kämpar med anorexi fruktar vanligtvis att gå upp i vikt och är alltid medvetna om vad de äter. De uppfattar sin kropp som […]. Sammanfattning Syftet med denna studie var att hjälpa behandla patienter med sjukdomen anorexi och bulimia nervosa och rapportera deras remission och återfallsfrekvens med en behandlingsmetod i en randomiserad kontrollerad studie.


Dessa ätstörningar är stora hälsoproblem som oftast förekommer hos unga kvinnor. Anorexi är när en person äter […]. Anorexia Nervosa klassificeras som en ätstörning och en sjukdom där individer går igenom extrema åtgärder för att gå ner i vikt såsom överdrivet träningspass eller extrema matdieter i hopp om att ändra sitt perspektiv på sig själva. Individer som förkroppsligar denna sjukdom har en förvrängd kroppsbild av sig själv och kommer fortfarande att känna sig feta även efter […]. Författarna fortsätter att förklara hur det finns lite eller ingen forskning gjord med att associera normalviktiga kvinnor och deras möjlighet […]. Fashion Week är ett evenemang där proffs från modebranschen vanligtvis träffas i New York två gånger om året för att marknadsföra och […].


För att en patient ska få diagnosen anorexi måste den uppfylla vissa krav enligt American Psychiatric Association [APA], , det måste ske en minskning av energiförbrukningen i förhållande till kraven på en relativt låg kroppsvikt i samband med ålder, kön, utvecklingsväg och övergripande fysisk hälsa […]. Det kulturella syndromet som har antagits för detta kritiskt tänkande är Anorexia Nervosa. Forskaren har valt att prata om denna psykiska sjukdom eftersom den drabbar många människor över hela världen, den påverkar både kön och människor i alla åldrar.


Forskaren har drivit hennes fokus till en specifik grupp som […]. Anorexia nervosa klassificeras som en allvarlig psykisk sjukdom som kännetecknas av en betydande minskning av energiintaget, vilket resulterar i viktminskning Stockford et al. Det är mer framträdande hos kvinnor, med en uppskattning av […]. Det finns många missuppfattningar om ätstörningar. En som stack ut för mig är att folk tror att ätstörningar är ett val. Sammanfattning Major depressiv sjukdom MDD är en sinnesstämning som kännetecknas av intensiva och ihållande känslor av melankoli och ointresse för regelbundna aktiviteter under en längre tid. Anorexia nervosa AN är en typ av ätstörning som kategoriseras av betydande viktminskning, en intensiv rädsla för att gå upp i vikt och en förvrängd uppfattning om hur man […].


Det är många faktorer som spelar in som […]. Utgående från dessa fynd Rieger et al. På grund av betydelsen av social relevans i ätstörningar Rieger et al. lagt ut faktorer som spelade en viktig roll i utvecklingen och upprätthållandet av ätstörningar. Till exempel en studie av […]. Med all vår nuvarande förståelse hittills kan vi se hur stor inverkan media har på att utlösa ätstörningar. Forskning har bara börjat analysera sambandet mellan sociala medier som facebook, kroppsbild och symtom på ätstörningar.


Facebook är tillgängligt i fingertopparna för de flesta ungdomar idag […]. Vet inte var jag ska börja? Ge mig dina papperskrav så kopplar jag dig till en akademisk expert. Plagiatkontroll Gör kontrollen. Skrivhjälp Be om hjälp. Slutligen kommer en patient sannolikt att göra motstånd starkt på grund av rädslan för de potentiella resultaten. Därför kan ett betydande antal människor tro att behandlingen kommer att leda till att de är överviktiga, så de föredrar att undvika det. När man utför behandlingen av anorexi kan man använda Prochaskas modell för förändring. Därför är den primära angelägenheten för en specialist som bestämmer sig för att implementera den relevanta modellen att hjälpa en patient att inse det ohälsosamma i de nuvarande mönstren för hans eller hennes beteende. Nästa steg kommer att innebära att utarbeta en exakt strategi som bör inkludera alla förändringar som är nödvändiga att genomföra för att förvandla de ohälsosamma mönstren till de hälsosamma.


Slutligen måste specialisten se till att de riktade mönstren har blivit de viktigaste beteendestandarderna och helt har ersatt de ogynnsamma uppförandelinjerna. Därför kommer behandlingen av anorexi sannolikt att bli mer produktiv med införandet av ett munaliserat tillvägagångssätt. Dessutom kommer implementeringen av den relevanta metoden att säkerställa att specialisten tilldelar effektiva interventioner eftersom manuella terapier normalt är empiriskt baserade. När man planerar behandlingen av anorexitillstånd bör man med nödvändighet ta hänsyn till det faktum att vissa dubbeldiagnoser sannolikt kommer att åtfölja den relevanta störningen. Bland de vanligaste störningarna, som är benägna att finnas hos en patient med anorexi, kan man först och främst peka på ångesten.


Ett annat tillstånd som sannolikt kommer före anorexi, samtidigt med det eller som dess resultat, är depression. Vissa specialister inkluderar också trikotillomani på listorna över störningar som vanligtvis följer med ätstörningar. Slutligen, en av de mest sannolika diagnoserna som man är benägen att identifiera tillsammans med anorexi är tvångssyndromet. Statistik visar att riskgruppen för anorexi huvudsakligen består av tonåringar i åldrarna mellan år. Störningen är mer typisk för en kvinnlig befolkning, särskilt i de utvecklade ländernas National Eating Disorders Association, n. Massmedias inflytande är också avgörande eftersom den omedelbara tillgången till Internet och andra typer av massmedier får tonåringar att följa ohälsosamma livsmönster.


Vissa specialister påpekar också sambandet mellan drogberoendet och utvecklingen av anorexi. Mansfield, A. Manuella psykoterapier i klinisk praktik: Del 1: tillgångar, skulder och hinder för spridning. Evidensbaserad mental hälsa , 4 3 , National Eating Disorders Association. Anorexia nervosa. Hälsofrämjande på arbetsplatsen. New York, New York: Cengage Learning. Phillips, P. Dubbeldiagnos: Övning i sammanhang.

No comments:

Post a Comment